2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#foci eb

Egy hónap és indul a foci EB, így aztán hónap múlva indul a Szurkolói zóna is!

Csarnó Ákos 2024.05.15. 11:37

Óriás ledfal, fesztivál hangulat, fröccsterasz, finom ételek várják a szurkolókat

 

 

Pontosan egy hónap múlva, június 14-én kezdetét veszi a világ egyik legnézettebb sporteseménye: a labdarúgó Európa-bajnokság, ahol összesen 24 nemzet méri össze tudását és erejét. A négy hetes EB-n 51 mérkőzést követhetnek végig a szurkolók - tájékoztatott az egri önkormányzat.

 

„Egerben a Végvári Vitézek Terén várjuk majd az egrieket és az Egerben tartózkodó turistákat. Az Agria Film Kft. idén második alkalommal szervezi az Egri Szurkolói Zónát, ahol óriás Ledfalon, élőben követhetőek az EB legizgalmasabb mérkőzései.

 

Természetesen a jó meccsek mellé a hideg sör, fröccs és az édes-sós csemegék sem maradhatnak el, széles büfé kínálattal készülünk a drukkerek részére.” – mondta Berényi Tamás, a cég ügyvezetője.

 

A szervezők a szurkolók kényelméről is gondoskodnak, a lelátókon polifoam csíkokon lehet helyet foglalni, a téren pedig piknikasztalokat állítanak fel.

Szoboszlai Dominik csapatkapitány vezetésével legalább három magyar meccset izgulhatunk végig együtt. A magyar mérkőzések alkalmával, a fényjáték és térzene sem maradhat el, a szervezők igazi fesztivál hangulatot ígérnek a város központjában.

 

Az eseményről a https://www.facebook.com/share/1PN3BR36ec4maAwn/ oldalon tájékozódhatnak!

 

indexkép: Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images, illusztráció

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló