2023. október 1., Malvin

Eger ügye

#eger #közlekedés #közlekedési veszély #ceglédi utca

Egy hónap alatt sem volt képes senki megjavítani egy beszakadt csatornát Egerben, bele is hajtottak

Csarnó Ákos 2023.05.07. 15:42

A helyiek beszóltak.

FRISSÍTÉS!

 

Csoda történt! Egy nappal a cikk megejelenése után máris megjelentek a dolgozók, kedden pedig már használhatóvá vált az utca eleje! Írásunk erről itt olvasható.

 

 

Az egri Ceglédi utca elején egy csatorna (átfolyó-fedél) már lassan egy hónapja áll fedetlenül, csak néhány bólya és egy tábla jelzi, hogy lassan az autókkal, mert ott egy árok. 

 

 

Sajnos megtörtént olyan eset is, hogy a kihelyezett bólyák beleestek az árokba és az arra hajtók nem észlelve a bajt belehajtottak az árokba és úgy kellett kiemelni helyiek és arra járók segítségével a járművet.

 

 

 

Az ott lakók megelégelték és egy táblával jelezték, hogy mi a baj. Több helyi, környékbeli lakos is azt nyilatkozta portálunknak, hogy reggelente, a munkába menetel ideje alatt kész pokol a ki-be hajtás azon a részen, ugyanis a Régi cifrakapu utcára nemhogy balra, de jobbra is alig lehet ilyen körülmények között kikanyarodni.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló