2024. július 20., Illés

Eger ügye

#eger #közlekedés #csatornafedél

Csoda Egerben: megírtuk, hogy nincs csatornafedél, kevesebb, mint két nap alatt megjavították!

Csarnó Ákos 2023.05.09. 19:32

 

Pontosan két nappal ezelőtt, vasárnap délután tettünk ki egy írást arról, hogy Egerben, a Ceglédi utcában az ott lakók megelégelték, hogy egy hónapja nem történik semmi egy csatorna ügyében. Ennek jelét is adták, íme.

 

Erre láss csodát, már tegnap megjelentek a város dolgozói és nekikezdtek az árok befedéséhez, ma pedig már egy strapabíró vaslemezzel fedték el a betonozási munkálataikat. Erről Eger polgármestere számolt be a közösségi oldalán, kicsit megsértődve azon, hogy az ott lakók egy hónapot jeleztek, de "mindössze" két hét alatt megtörtént a helyreállítás.

 

Előtte (2023.05.07.):

 

 

Utána (2023. 05.09.):

 

 

fotó: Mirkóczki Ádám politikus/facebook

 

Ami érdekes, hogy cikkünk megjelenése után, szinte azonnal elindult a helyreállítás, ez gyakorlatilag csodaszámként lehet venni. Főleg abban a tekintetben, hogy szerkesztőségünk egyik tagja konkrétan pénteken többedmagával segített kiemelni egy abba az árokba belehajtó autót, holott a város a polgármester szerint már dolgozott az ügyön...

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló