2021. April 14., Tibor

Eger ügye

#eger #forgalomkorlátozás #egészségház utca

Készüljenek az autósok: az egri Egészségház utcában várhatóan május végéig dolgoznak

2021.3.3. 19:19

A több ütemben zajló rekonstrukció idején végig korlátozásokra kell számítani.

Tavaly tavasszal szakadt be az egri Egészségház utca közepén húzódó nagy keresztmetszetű csapadékcsatorna. A rekonstrukcióra azonban egy évig kellett várni, de most egy Belügyminisztériumi forrás átcsoportosításnak köszönhetően közel 260 millió forintból megújulhat a rossz állapotban lévő csatornaszelvény.

 

Ahogy portálunk is megírta, a munkálatok a napokban kezdődnek, emiatt megváltozik a forgalmi rend az utcában, és három ütemben fognak zajlani. Az első ütem 2021. március 08. – 2021. április 23. között tart majd, erre az időre az Egészségház utcát lezárják a Kossuth Lajos utca irányából a tömbbelső középső bejáró útig.

 

A TV Eger riportja szerint szerdán délelőtt átadták a munkaterületet a kiviteleőt Heves Megyei Vízmű Zrt.-nek. Minczér Gábor alpolgármester azt nyilatkozta, hogy az átadási határidő május vége, így várhatóan akkor lesz ismét teljes terjedelmében használható az utca.

 

További részletek a tévé riportjban:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló