2022. szeptember 25., Eufrozina Kende

Eger ügye

#eger #egri termál- és strandfürdő #bitskey aladár uszoda #fürdő #védettségi igazolvány

Kiderült, mikor nyitják ki az egri fürdőt és az uszodákat a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek

2021.04.28. 13:47

Bejelentést tettek az intézmények.

Örömmel értesítjük Tisztelt Vendégeinket, hogy 2021. május 3., hétfőtől ismét kinyit a közönség részére is a Bitskey Aladár Uszoda, illetve a Dr. Bárány István Sportuszoda

– jelentették be szerdák a Bitskey Facebook-oldalán.


Emlékeztettek: a lazításról szóló kormányrendelet értelmében az uszodákat kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe, azokat elleőrizni fogják.


A Dr. Bárány István Sportuszoda hétfőtől-péntekig 8:00-13:00 óra között tart nyitva a közönség számára, a Bitskey Uszodát pedig változatlan nyitva tartás mellett üzemeltetik: hétfőtől-péntekig 6:00-21:00 óra között, szombat és vasárnap 7:30-18:00 óra között. 

 

A bérlettel rendelkezőknek jó hír, hogy a 2020. évben vásárolt bérleteiket kompenzálják, ezzel kapcsolatban a későbbiekben várható tájékoztatás. Jelenleg minden bérlet érvényes, a hétfői naptól használhatóak. 

 

A Bitskey Aladár Uszodában nyitást követően a versenymedence, a szauna és a pezsgőfürdő vehető igénybe, a tanmedencét a későbbiekben nyitják meg.

 

!!!KÖZLEMÉNY!!! Örömmel értesítjük Tisztelt Vendégeinket, hogy 2021. május 3., hétfőtől ismét kinyit a közönség részére...

Közzétette: Bitskey Aladár Uszoda - Hivatalos oldal – 2021. április 28., szerda

 

Ezt követően az Egri Termál- és Strandfürdő közösségi oldalán is bejelentették, hogy hosszú idő után ismét megnyitja kapuit az inzétmény.

2021. május 14., péntek 9:00 órától újra várjuk a fürdőzni, kikapcsolódni vágyó Vendégeket! A fürdő medencéit ütemezetten nyitjuk meg

– írták.

 

Az első ütemben a termálvízzel töltött medence, a felnőtt élménymedence és a kétmedencés fürdőház lesz igénybe vehető. A többi medence nyitásáról a későbbiekben adnak tájékoztatást. Közölték: a 2020. évben vásárolt bérleteket 

 

A fürdő mindennap 9:00-18:00 óra között tart nyitva. Azt külön jelezték, hogy májusban az Érsekkerti pénztár nem fog üzemelni. 

 

Fontos, hogy az uszodákhoz hasonlóan a fürdőszolgáltatást is kizárólag védettséggel rendelkező vendégek vehetik igénybe, az igazolványokat ellenőrizni fogják érkezéskor. 

 

Tisztelt fürdőzni vágyó Vendégeink! Örömhírrel szolgálunk: hosszú idő után ismét megnyitja kapuit az Egri Termál- és...

Közzétette: Egri Termál- és Strandfürdő - Hivatalos oldal – 2021. április 28., szerda

 

(Indexfotó: Lénárt Márton)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló