2024. május 27., Hella

Eger ügye

#eger #állatvédelem #állatmenhely

Nem késett a segítség: klímát adományoztak az egri menhely forróságtól szenvedő kutyáinak

Barna Benedek 2021.07.29. 13:50

Immár hűvösben lábadozhatnak a beteg, műtött állatok.

 

Portálunk is hírt adott róla, hogy az egri Állatokat Védjük Együtt Alapítvány segítséget kért klímaberendezés beszerzéséhez, miután számos öreg kutyájuk lett rosszul a hőségben. Mivel állatorvosi kezeltetésre vagy műtétekre szorulnak, így őket a lábadozó részlegen tudják elhelyezni, ahol azonban eddig csak ventillátor volt, ami nem volt elég.

 

Csütörtökön aztán arról számoltak be, hogy egy nappal a kétségbeesett segítségkérésük után a Majoros Hűtő-Klíma Szervíz az idős és beteg, műtött kutyusaik segítségére sietett: adományként beszereltek egy új, korszerű klímaberendezést az egyetlen menedékükbe.

 

Hozzátették: többen utaltak az alapítvány számlaszámára bizonyos összegeket, amit arra akarnak fordítani, hogy az irodakonténerükbe is beszerezzenek egy klímaberendezést, mivel ebben is mindig lakik segítségre szoruló állat.

Nagyon köszönjük mindannyiótoknak, akiknek fontos volt a mihamarabbi megoldás! Az öreg beteg, műtött állataink most már a hűvösben regenerálódhatnak, lábadozhatnak.

– zárul a poszt.

 

 

(Indexfotó: pexels.com – Képünk illusztráció)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló