2024. április 19., Emma

Eger ügye

#eger #keresztes zoltán #aláírásgyűjtés #álhír #elkerülő út

Keresztes Zoltán: nem gyűjtök aláírásokat az egri elkerülő út ügyében

Barna Benedek 2022.05.09. 14:41

Az önkormányzati képviselő közleményben jelezte, hogy nem igaz a híresztelés, miszerint szignók gyűjtésével akarna támogatást szerezni az út valamely lehetséges nyomvonalának.

 

Ahogy arról az Egri Ügyek is hírt adott, a nepokban bemutatták az egri elkerülő út tervezők által javasolt, lehetséges nyomvonalait. Ezekről a lakosság is elmondhatja a véleményét a következő időszakban (minderről bővebben ebben a cikkünkben írtunk).

 

Keresztes Zoltán, a város 9-es választókörzetének momentumos önkormányzati képviselője hétfőn a portálunkhoz is eljuttatott közleményében azt írta: tudomására jutott, hogy olyan hír terjed, miszerint ő aláírást gyűjt a helyiektől az elkerülő valamelyik terve mellett. A városatya ezt határozottan cáfolta, hangsúlyozva, hogy jelenleg semmilyen témában nem gyűjt szignókat, és egyúttal mindenkit óvatosságra intett.

 

A képviselő közleménye alább olvasható:

Tisztelt Egri lakosok!

 

Hozzám is eljutott a hír, mely szerint aláírásokat gyűjtök a keleti elkerülő út egyik vagy a másik terve mellett érvelve a helyi lakosoktól.

 

Szeretném tisztázni a helyzetet: jelenleg semmilyen témában, így az elkerülő út ügyében sem gyűjtök aláírásokat. 

 

Minden más ezzel ellentétes információ csak rosszindulatú pletyka, kérem, hogy így kezeljék. Amennyiben ilyen esettel találkoznak, bátran kérdezzenek rá, hogy pontosan ki (vagy melyik szervezet) kereste meg Önöket ebben az ügyben és semmiképpen se adjanak meg személyes adatokat.

(Indexkép forrása: Keresztes Zoltán / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló