2021. június 13., Antal Anett

Eger ügye

#eger #bitskey aladár uszoda

Üzemszünet: néhány napra bezár az egri Bitskey Uszoda

Barna Benedek 2021.06.02. 14:11

A bérletesek addig is a strand versenymedencéjét használhatják.

Egy hónnappal ezelőtt, május elején kinyithatták kapuikat a közönség előtt az egri uszodák is, azonban szerdán a Bitskey Aladár Uszoda hivatalos Facebook-oldalán arról tájékoztattak, hogy az intézmény karbantartás és takarítás miatt június 7-én hétfőn bezár, és csak június 12-én, szombaton nyit újra.

 

Az egerhirek.hu megkereste az uszodát üzemeltető Eger Termál Kft.-t a bejelentéssel kapcsolatban, és azt a tájékoztatást kapták, hogy a jogszabályi előírásoknak eleget téve, mint minden évben, június elején ismét szükségessé vált az üzemszünet. Az uszoda ugyanis eddig is üzemelt: bár a nagyközönség nem látogathatta, a versenyengedéllyel rendelkező sportolók igénybe vehették a szolgáltatásaikat.

 

Az uszoda tájékoztatása szerint a néhány napig tartó munkálatok ideje alatt bérletes vendégeik az Egri Termál- és Strandfürdő VII-es számú versenymedencéjét vehetik igénybe a strand nyitvatartási idejében.

 

 

(Indexkép forrása: Bitskey Aladár Uszoda Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló