2023. december 9., Natália

Eger ügye

#egerplusz #eger #egri városi sportiskola #ökölvívás

Bronzérmes lett Debrecenben az egri sportiskola bokszolója

Barna Benedek 2022.02.13. 17:17

Pénzjutalom is járt a harmadik helyezés mellé.

 

Bronzérmet szerzett a Debrecenben megrendezett 66. Bocskai István nemzetközi emlékversenyen Danyi Dániel, s ezzel együtt 500 dollár ütötte markát – számolt be a heol.hu

 

Az Egri Városi Sportiskola (EVSI) 21 éves kiválósága ezúttal már a kisváltósúlyban (63,5 kg) szerepelt, ahol az elődöntőben a tőle is fiatalabb walesi Romeo Costával nézett farkasszemet, aki szintén az U22-es Európa-bajnokságra készül.

danield
Kép forrása: agriasport.hu

A beszámoló szerint a magyar versenyző a ring közepét próbálta uralni, és irányítani akart, de a walesi remekül mozgott lábon. Danyi a második menet végén egy szép támadás sorozattal elkapta a walesi tinit, és nagy iramot diktált a harmadikban is, de megosztott pontozással végül Costa jutott a döntőbe.

 

"Jó meccset vívott Dani, úgy látom, hogy kezd beérni a felnőtt mezőnybe" – jelentette ki a magyar válogatott szövetségi kapitány, Bertók Róbert. – "A walesi a harmadik menetben többet talált tisztán, így ő vitte el a győzelmet. Nem sok kellett volna pluszban, hogy megnyerje a mérkőzést, de elégedett vagyok Danival, mert látom rajta a fejlődést. Február 21-én kezdjük a felkészülést az U22-es Európa-bajnokságra, a magyar csapatban Danyi Dániel is helyet kap."

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló