2024. április 19., Emma

Eger ügye

Egy egri politikus is megkapja a magáét Bödőcs legújabb videójában – VIDEÓ

2019.11.30. 00:00

Nem világháború az, csak a Terminátor kettő.

 

"Kásler Miklós ma hajnalban kiköltött egy turultojást" - ezzel a fergeteges nyitánnyal indít Bödőcs Tibor legújabb videójában, mely szokásos módon a közmédia híradóját parodizálja.

 

A 11 perces híradó kíméletlenül és kivétel nélkül odapörköl számos politikai, illetve közéleti szereplőnek, mint például a Holdon nyaraló Szijjártó Péter, a földrajzból gyenge Donald Trump, a Trianonban elcsatolt területek nagyságát keveslő Karácsony Gergely, a jégkorszakért is a baloldalt hibáztató Kövér László, vagy a kivégzési listákat ismertető Gyurcsány Ferenc.

 

A videóban feltűnik egy egri politikus is, 2 perc 53 másodpercnél a humorista ezt mondja: 

 

"Korózs Lajos ma reggel bejelentette, hogy kitört a III. Világháború. Azóta már kiderült, hogy az MSZP-s képviselő a Terminátor II-t látta a tévében, amit félreértett".

 


 

Bödőcs ezzel Korózsék egyik közelmúltbeli ügyére utalt, amely során a szocialista országgyűlési képviselő egy álmentőssel együtt csúnyán felültette a magyar média egy részét.

 

Az MSZP Facebook-oldalára felkerült egy videó, amelyben az egri szocialista országgyűlési képviselő, Korózs Lajos egy magát mentőápolónak kiadó nővel beszélgetett. Az azóta eltávolított felvételen Németh Athina többek között azt állította, hogy haldokló, illetve műtét során nem megfelelően összevart betegek hazaszállításában kellett résztvennie. Csakhogy az Országos Mentőszolgálat és a Szamaritánus Mentőszolgálat is tagadta, hogy náluk dolgozott volna a riportban szereplő nő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma pedig rémhírterjesztés miatt feljelentést tett a videó kapcsán.

 

Korózs később azt mondta hogy szerinte „az MSZP jóhiszeműen járt el”, és nem néztek utána, ki is az a nő, aki az elképesztő állításokat velük közölte és akivel videót is forgattak.

Csúnyán átverte a médiát egy ál-mentős sztorijával az egri MSZP-s politikus

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló