2021. október 26., Dömötör

Eger ügye

#eger #gyorsétterem #mcdonald's #autós étterem #mcdrive

Autós Meki Egerben: Már látványterv is érkezett, és kiderült, mikor nyithat az újabb gyorsétterem

Barna Benedek 2021.10.11. 15:00

Mutatjuk, hogy fog kinézni a következő McDonald's a városban.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az II. Rákóczi Ferenc úton megkezdődtek Eger második McDonald’s éttermének építési munkálatai. Mindeddig nem lehetett tudni, hogy a nyitást mikorra tervezik, de egy hétfői sajtóközleményből kiderült,

a mennyiben a kivitelezés terv szerint halad, a jövő év első felében megnyílhat az autós kiszolgálással érkező egység.

A közlemény szerint az étterem várhatóan 70 új munkahelyet teremt a környéken élőknek.


A hazai McDonald’s 2019-ben új éttermek nyitása mellett elkezdte a korábbiak átalakítását is a "Jövő Élménye" koncepció jegyében, amelyet így írnak le:

az új éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.

Az új egri autós Meki ennek a koncepciónak a szellemében épül. Tervrajza korábban már kiszivárgott, most pedig hivatalosan is megosztottak egy látványtervet:

Az épülő étterem látványterve

"Nagyon nagy büszkeség számomra, hogy újabb étterem nyitására van lehetőségünk a városban. Különösen nagy öröm, hogy immár Egerbe is megérkezik a „Jövő Élménye”. Biztos vagyok abban, hogy vendégeink is izgalmasnak találják majd a sok újítást, és továbbra is megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Ha a kivitelezés az ütemezés szerint halad, akkor nem is kell sokat várni, és 2022 első felében már üdvözölhetjük is őket az étteremben" – mondta Götz Gabriella, franchise partner, aki a két egri McDonald’s étterem üzemeltetésén túl a salgótarjáni egységért is felel.


Az új étterem koncepció alapvetően a digitalizációra épül, azonban nemcsak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésére is.

 

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló