2021. október 26., Dömötör

Eger ügye

#eger #mcdonald's #autós étterem #mcdrive

Már elkezdődött az új egri McDonald's építése: ilyen lesz a város következő autós étterme

Barna Benedek 2021.09.28. 12:20

Nagyjából 64 parkolóhelynyi területet foglal majd el a Tesco parkolójában.

 

Ahogy azt portálunk is megírta, KFC után a McDonald's is autós éttermet épít Egerben. A McDrive-ot a Rákóczi úti Tesco parkolójában építik fel, az Egri Sztorik beszámolója szerint időközben a munkálatok már el is kezdődtek. Az Egri Napok Blog pedig kiszúrta, hogy a tervező BB Private Designer Kft. oldalán más hazai mekik mellett az egri egység terve is felkerült, így nagy vonalakban már megismerhető, milyen lesz az étterem.

 

A McDonald's a benzinkút folytatásában épül, két szervízút és az Egri Sztorik becslése szerint 64 parkolóhely területére. A tervek szerint a vendégteret az épület déli részén alakítják ki, külső terasszal, amin valószínűleg lesz egy játék is. Az autós rendeléseket két terminálnál lehet majd leadni.

 

Az étteremhez összesen 38 parkolóhely épül, de ezek közül 11 igazából a Tesco-hoz fog tartozni a kialakításuk miatt. Lesz egy hely mozgáskorlátozottak részére és kettő elektromos autóknak (gyaníthatóan töltővel együtt). Mivel az étterem a buszmegállóhoz közel érkezik, építenek egy járdát ezek összeköttetésében is.

mcdonalds2
Kép forrása: egrinapok.hu

Egyelőre nem tudni, mikorra tervezik a nyitást, de a KFC autós éttermének építési ütemét alapul véve jó eséllyel nyáron már a McDonald's hamburgereit is kérhetjük autóból.

 

(Az indexfotó illusztráció, forrása: pikrepo.com)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló