2021. október 24., Salamon

Eger ügye

#egerplusz #eger #uránia mozi #agria film

Szeretné, hogy a saját készítésű filmplakátját kiállítsák az egri Uránia Moziban?

2021.04.15. 14:00

Plakátversennyel várja a nyitást az Agria Mozi.

Az újranyitásra készülve Moziplakát-rajversenyt hirdetett az Agria Mozi. A pályázóknak a Tom és Jerry, Godzilla vs Kong, Minyonok: Gru színre lép, Mortal Kombat, Fekete Özvegy vagy a Hotel Transylvania 4. című filmekhez kell posztert tervezni.

 

Három korcsoportra osztják a jelentkezőket, a 6-10 évesektől és a 10-16 évesektől kézzel készült, a 16 év felettiektől pedig kézzel vagy digitális formában készült alkotásokat várnak (a méretnek legalább A4-esnek kell lennie. Az elkészült plakátokat kiállítják az Uránia Moziban.

 

A 10 év alatti és 10-16 éves korcsoportok esetében a nyeremény egy privát csoportos mozizás az egész osztálynak/csoportnak. A 16 évnél idősebbek egy 2021-2022-es szezonra érvényes mozibérletet és értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek.

 

A pályamunkák beérkezési határideje: 2021. június 1. Személyesen az Agria Moziban, hétköznap 10-17 óráig lehet leadni őket, digitális formában (a kézzel készült plakátokat scannelve) pedig az info@egermozi.hu e-mail címre várják a plakátokat.

 

🍿MOZI PLAKÁT RAJZVERSENY🍿 📅 A plakátok beérkezési határideje: 2021. június 1. 📅❗ 🔹Beadás módja: 📬Személyesen az...

Közzétette: Agria Mozi – 2021. április 15., csütörtök

 

Az Agria Film Kft. ügyvezetője, Berényi Tamás egyébként az újranyitással kapcsolatban az egerhirek.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy várhatóan az átoltottság kérdése lesz, milyen gyorsan lehetnek mind többen a mozikban a nézők. Ő arra számít, hogy egy jó félév majd biztos kell az újbóli "felépüléshez". Az ügyvezető azt mondja, igyekeznek feledtetni a nézőkkel a kényszerű szünetet. Több festési, tapétázási munkálatot is elvégeztek, és egy jegykiadó automatát is üzembe állítanak a komfort növeléséért.

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló