2023. június 5., Fatime

Eger ügye

#egerplusz #eger #baba

A városházán is köszöntötték az idei első egri babát – FOTÓK

Barna Benedek 2022.01.07. 14:53

Mirkóczki Ádám polgármester üdvözölte Blankát és szüleit.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, az új esztendő egri babája 2022. január 2-án 6:20 perckor született a Markhot Ferenc Kórházban, császármetszéssel, 3100 grammal és 50 centivel. Blanka második gyermek a családban.

01

A kórházban ajándékkal üdvözölték az első újszülötteket, és az EgerInfó beszámolója szerint péntek délelőtt Blankát és szüleit már a városházán is köszöntötte Mirkóczki Ádám polgármester.

03

"Minden ember számára a legnagyobb boldogság, amikor egy újszülött csöppség érkezik a családba. Az új esztendőt így a legszebb kezdeni, hiszen városunk jövője ezen ma még pici babák sorsával is szorosan összefügg" – fogalmazott írta Facebook-oldalán a városvezető. Azt írta, megtiszteltetés, hogy üdvözölhette az apró jövevényt, és rengeteg örömöt, boldogságot, számtalan sikert és jó egészséget kívánt neki és egész családjának.

02

"Isten hozott közöttünk Blanka! A te köszöntéseddel együtt kívánom, hogy minden egri csöppség gyarapodjon testben, lélekben, egészségben!" – zárta bejegyzését Mirkóczki Ádám.

04

(Fotók forrása: Mirkóczki Ádám Facebook-oldala)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló