2024. április 25., Márk

Eger ügye

#evat #tűzoltó múzeum

A Tűzoltó Múzeum működésében új fejezet nyílik

Csarnó Ákos 2024.03.22. 16:30

Az EVAT Zrt. határozatlan idejű együttműködési megállapodást kötött a fenntartásában működő Tűzoltó Múzeum kapcsán a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal. Ennek keretében a jövőben a katasztrófavédelem közreműködik a kiállítóhellyel kapcsolatos programok, rendezvények megvalósításában, a múzeum népszerűsítésében.

 

Az együttműködés keretében elsőként a katasztrófavédelem a Tűzoltó Múzeum és Tűztorony Játszóház közös, március 29-i húsvéti rendezvényéhez csatlakozik azzal, hogy ezen a napon a múzeum előtt, a Tűzoltó téren egy tűzoltó autót tekinthetnek meg az érdeklődők, illetve fel is szállhatnak rá. A Tűzoltó Múzeum ezen a napon ingyenes belépési lehetőséggel vár minden vendéget.

 

A tervek szerint a Tűzoltó Múzeum a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködésben az idén csatlakozik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, illetve szeptember 21-én az egri tűzoltóság fennállásának 150 éves évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő programsorozathoz is.

 

indexkép: visiteger.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló