2022. december 5., Vilma

Eger ügye

#eger #rendőrség #rongálás #pyrker jános tér

A rendőrséghez fordult az egri önkormányzat a megrongálódott Országzászló ügyében

Barna Benedek 2021.10.13. 18:55

Mivel nem egyértelmű, hogy szándékos károkozásról van-e szó.

 

Az Egri Ügyek is megírta, hogy az egri Pyrker János téren álló Országzászló lépcsője megrepedezett. Elképzelhető, hogy az időjárás tette tönkre a köveket – az Országzászlóval korábban is voltak problémák –, ugyanakkor az utóbbi időben történt egri emlékműrongálások miatt felmerül a kérdés, hogy vajon nem szándékosan esett-e valaki a Trianon-emlékműnek is.

01

Keddi cikkünk megjelenéséig a rendőrséghez még nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban, a heol.hu viszont szerdán már arról írt, hogy az egri önkormányzat a rendőrséghez fordult.

02

Természetesen az önkormányzat tud az Országzászlóval történtekről. A közterület-felügyelet munkatársai a helyszínen történő bejárás során dokumentálták a keletkezett károkat. Mivel azonban a látottak alapján nem állapítható meg egyértelműen, hogy a kárt ember vagy a természet okozta, így a készült dokumentációval a kollégák az Egri Rendőrkapitánysághoz fordultak, akik választ ígértek az ügyben

– közölte a lap megkeresésére megkeresésére Hajnády K. Endre sajtóreferens.

 

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló