2022. július 5., Emese Sarolta

Eger ügye

A Magyar Diáksport Szövetség kitüntette az Egri Városi Sportiskola igazgatóját

2019.11.30. 00:00

Diáksportért díjat kapott az iskolát 2006 óta irányító Kovács Géza.

 

A Magyar Diáksport Szövetség hétfőn Budapesten tartotta Küldött közgyűlését, amelyen kitüntetéseket is átadtak. A szabadtéren, maszk viselése mellett tartott eseményen a Diáksportért díj kitüntetésben részesült Kovács Géza, az Egri Városi Sportiskola igazgatója – írta portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményében a helyi intézmény.

 

A díjat Balogh Gábor, az MDSZ elnöke és Tóth Zoltán, az MDSZ alelnöke adta át az egri sportvezetőnek, aki 2006 óta irányítja az ország egyik legsikeresebb sportiskoláját, ahol 11 szakosztályban 500 gyerek sportol.

 


Fotók: evsi.hu

 

A sportiskolai mozgalomban, valamint a diákolimpiai versenyek megrendezésének segítésében is sokat munkálkodó Kovács Géza 2012 és 2018 között a Sportiskolák Országos Szövetségének elnöki posztját is betöltötte. Jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság Sportegyesületi bizottságának tagja.

 

A díjátadáson részt vett Bíró Csaba, az MDSZ elnökségi tagja, a a Heves Megyei Diák-és Szabadidősport Egyesület korábbi elnöke, valamint Tóth Balázs, a Heves Megyei Diák-és Szabadidősport Egyesület titkára.

 

 

Szombaton az egri Nemzedékek terén átvehették díjukat Felsőváros új csillagai - VIDEÓ

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló