2023. június 4., Bulcsú

Vélemény

#Sior #foci #rasszizmus #szurkolók

A magyar szurkolók megint nem öregbítették az ország hírnevét

2021.09.03. 19:40

"Kulturáltan" szórakoztak a drukkerek.

 

Az Angol Labdarúgó Szövetség a FIFA-hoz fordul a magyar szurkolók rasszizmusa miatt, miután a csütörtöki világbajnoki selejtezőmeccsen a hazai drukkerek közül sokan huhogtak az angolokra, dobálták őket a meccs alatt. Az angol sajtót bejárják a meccsen készült felvételek, ami (mondjuk úgy) nem tesz jót az országimázsnak.

foci

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Illyés Tibor / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló