2024. február 29., Elemér

Riasztó

#bíróság #zaklatás

Szakítás után azzal zsarolta az exét egy 65 éves férfi, hogy intim fotókat tesz közzé róla és elveszi a gyerekeit

Székely Zoárd 2022.07.14. 09:59

Az utcán is követte a nőt, sőt egy nyár alatt csaknem ezerszer próbálta telefonon elérni.

Különös visszaesőnek minősül az a 65 éves férfi, akit zaklatással és kényszerítéssel is vádol az Egri Járási Ügyészség.

 

A férfi 2020 nyaráig tartott fenn szerelmi kapcsolatot egy nővel, aki akkor szakított vele. A férfi ebbe képtelen volt belenyugodni, ezért kényszeríteni próbálta a nőt arra, hogy fogadja őt vissza. Miután nem járt sikerrel, azzal fenyegette meg volt kedvesét,

hogy amennyiben a viszonyt nem folytatja vele, akkor a nála lévő intim fotókat nyilvánosságra hozza, minden módon lejáratja, gondoskodik róla, hogy elvegyék tőle a gyerekeit, és sehol ne kapjon munkát.

A férfi 2020 nyarán összesen 996 alkalommal kísérelt meg SMS-ek és MMS-ek útján telefonon kapcsolatba lépni a nővel, akit naponta zaklatott a hívásaival. Emellett a lakóhelyén több alkalommal személyesen is kereste, munkába menet pedig követte a hölgyet, amivel durván beavatkozott a magánéletébe és a mindennapi életvitelébe.

 

A halmazati bűncselekményekkel vádolt elkövetővel szemben az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje őt 3 év börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra, egyben tiltsa meg a feltételes szabadságra helyezését is.

 

 

Címlapfotónk illusztráció.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló