2022. szeptember 25., Eufrozina Kende

Riasztó

#verekedés #súlyos testi sértés #tarnalelesz #őrizet

Súlyosan megsérült a Tarnaleleszen megvert férfi – Már őrizetbe vették a támadóját

Barna Benedek 2021.11.25. 16:03

Elkapták azt a fiatalt is, aki az egészet levideózta.

 

Az Egri Ügyek is megírta, hogy a napokban felkerült az internetre egy Tarnaleleszen készült videó egy férfit ért támadásról. A felvételen az látható, hogy az illetőt valaki egy férfit rugdos, közben pedig hallatszik az ott lévők nevetése.

 

Az áldozat azt nyilatkozta, hogy semmi előzménye nem volt a bántalmazásnak, amelynek következtében még a szegycsontja is eltört.

 

Az ügyben a férfi bejelentését követően rendőrség is nyomozni kezdett, csütörtök délutáni közleményükben pedig már arról írtak, hogy reggel őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt, továbbá gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalkorút is, mint bűnsegéd, aki a bűncselekményt rögíztette a telefonjával és közben bátorította társát a verekedésre.

 

A police.hu azt írja, a két tarnaleleszi gyanúsított ellen súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás. A 31 éves férfivel szemben a nyomozó hatóság előterjesztést tesz a letartóztatásának indítványozására is.

 

(Indexfotó: police.hu – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló