2024. június 22., Paulina

Riasztó

#eger #tűz #felnémet #béke utca

Sokkoló felvételek: méteres lángokkal égtek a gerendák a Béke utcai tűzben (VIDEÓ)

Kovács Dávid 2022.05.29. 08:53

A felnémeti tűzről az országos médiumok is beszámoltak. A tűzoltók négy gázpalackot hoztak ki a lángok közül, 12 embernek kellett elhagynia az otthonát.

 

Hatalmas lángok csaptak fel és sűrű füst szállt fel, miután péntek délután tűz ütött ki egy családi ház garázsában az egri Béke utcában, amely aztán több szomszédos épületre is átterjedt.

 

A tulajdonos az RTL Klub híradójának azt mondta: nem volt otthon, amikor az eset történt, telefonon tudta meg, hogy ég a háza. A férfi azt állítja, semmi sem volt a garázsban, ami lángra kaphatott volna, egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet.

 

A négy házban négy család lakott, összesen 12 embernek kellett elhagynia az otthonát. A tűzoltók négy gázpalackot hoztak ki a lángok közül, és egy kiskutyát is kimentettek.

 

A tűz hatalmas lángokkal égett, több mint 20 tűzoltó hét vízsugárral oltotta órákon át. A város hivatásos tűzoltóinak Füzesabonyból és Mezőkövesdről is segítettek a lángok megfékezésében.

 

Az RTL Híradó anyagát itt lehet megnézni:

 

 

A Tények hírösszefoglalóját pedig itt lehet elérni:

 

 

A tűzről szóló korábbi cikkünket – benne a galériánkkal – itt lehet olvasni.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló