2024. június 24., Iván

Riasztó

#eger #lakástűz

Tűz ütött ki Egerben, a Béke utcában – FOTÓK a helyszínről

Barna Benedek 2022.05.27. 16:52

Két épület teteje kapott lángra, később továbbterjedt a tűz.

 

Tűz ütött ki Egerben, a Béke utcában péntek délután, két családi ház tetőszerkezete kapott lángra – adta hírül a megyei katasztrófavédelem.

 

A város hivatásos tűzoltói vonultak ki a lángokat eloltani, és egy-egy hivatásos egység Mezőkövesdről és Füzesabonyból is elindult a helyszínre, ahova megérkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Az Agria TV Facebook-oldala több helyszíni fotót is közzétett, ezek az alábbi galériában lapozgathatók:
 #GALLERY_180# 

Frissítés: Az EgerInfo cikke szerint további épületekre is átterjedt a tűz, összesen négy ingatlan fogott tüzet. A négy ingatlanban összesen 4 család, 12 személy lakott, és úgy néz ki, hogy az önkormányzatnak biztosítania kell mindnnyiuk elhelyezését.

 

Frissítés2: A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint este 6 órára eloltották a lángokat. Közleményükben azt írták, a négyből három háznak a tetőszerkezete gyulladt ki, a negyedik épületbe belekapott a tűz, amit hét vízsugárral fékeztek meg az egri, a mezőkövesdi és a füzesabony hivatásos tűzoltók, akik négy gázpalackot és egy kutyát is kihoztak az égő házakból.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló