2022. szeptember 30., Jeromos

Riasztó

#súlyos testi sértés #nógrád megye #jobbágyi #párkapcsolati erőszak

VIDEÓ – Részegen összeverte barátnőjét, majd késsel fenyegetőzött egy férfi Jobbágyiban

Kovács Dávid 2022.08.09. 08:36

A nőnek több bordája is eltört a súlyos bántalmazás közben. Az egyik helybéli szerint a támadó agresszivitása miatt még a TEK-eseket is értesítették.

 

Vasárnap este brutálisan megverte barátnőjét, majd késsel kezdte el fenyegetni a helyieket egy ittas férfi Jobbágyiban, derül ki a TV2 híradójából.

 

A nővel egy közös italozás után vesztek össze, ezután támadt rá a 58 éves jobbágyi férfi. Az 55 éves áldozat a Tényeknek azt mondta: hét bordája eltört, a férfi még a haját is megtépte, közben tört-zúzott a szobában. A nő az eset után kórházba került, de saját felelősségére elhagyta a salgótarjáni intézményt.

 

A rendőrséget és a mentőket a szomszédok értesítették. A férfi viszont nem akarta elhagyni az otthonát, majd késsel kezdett el hadonászni az utcán, még a rendőrökkel is üvöltözött. A jelenetet a környéken élők fel is vették. Az egyik helyi férfi azt állítja, a támadó agresszivitása miatt még a TEK-eseket is értesítették.

 

A bántalmazót azonban végül még az ő kiérkezésük előtt sikerült megnyugtatni, elfogni és megbilincselni. Ezután őrizetbe vették, súlyos testi sértés és garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás

 

A Tények anyagát itt lehet megnézni:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló