2023. március 30., Zalán

Riasztó

#baleset #poroszló #autóbaleset

Súlyos baleset Poroszlónál: árokba hajtott egy autó, a sofőr a szántás felé menekült – FOTÓ a helyszínről

Kovács Dávid 2022.02.09. 08:30

A kocsi vezetője be volt kötve, valószínűleg ez mentette meg az életét.

Egy enyhe balra ívelésű kanyarban kisodródott, árokba hajtott, majd visszavágódott az útra egy autó kedd este a 33-as főúton, Poroszló közelében, közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

A kocsiban egy ember ült, akit kórházba szállítottak. A balesethez a tiszafüredi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

 

poroszlo baleset
Fotó: Agria TV

Az Agria TV információi szerint a férfi a baleset után elszaladt a szántásba, de hamar visszatért onnan. Szerencsére a biztonsági öve be volt csatolva, és a légzsákok is működtek, valószínűleg ez mentette meg az életét.

 

A portál arra is emlékeztet: január végén már történt egy hasonló baleset a környéken, pontosabban Heves és Tenk között, ám annál nem volt bekötve az autó vezetője, így a 23 éves káli férfi az ütközés következtében az életét vesztette. A tragédiáról elrettentő animáció is készült.

 

Az Agria TV a Facebook-oldalán több képet is megosztott a baleset helyszínéről.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló