2023. június 7., Róbert

Riasztó

#baleset #heves #halálos baleset #tenk #tények

Elrettentő animáció készült a Heves és Tenk közötti halálos balesetről

Kovács Dávid 2022.01.25. 10:05

A 23 éves káli férfi ittas lehetett. Egy buliból tartott hazafelé, amikor a tragédia történt.

A TV2 híradása, a Tények animáción mutatta be, hogyan történt az a Heves és Tenk közötti autóbaleset, amelyben múlt szombaton egy 23 éves káli férfi életét vesztette.

 

A feltételezhetően ittas sofőr hatalmas sebességgel hajtott, amikor jobb oldalával és hátuljával az árokba csapódott, majd miután húsz métert csúszott, az orrával is az ároknak csapódott. Ekkor a hatalmas ütközéstől visszarepült az útra, többször megpördült, a sofőr pedig az autóból – amelynek bal első ajtaja közben félig kiszakadt – az útra zuhant, végül a jobb oldali árokban állt meg. Még a helyszínen életét vesztette.

 

Ahogy vasárnapi cikkében az Egri Ügyek is beszámolt róla, az autó 23 éves vezetője egy buliból tartott Heves felé, ittas lehetett, és nem volt bekötve sem (így repülhetett ki a járműből), a kocsiján pedig nyári gumi volt. Ha használta volna a biztonsági övet, valószínűleg kisebb sérüléseket szenvedett volna.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló