2024. február 23., Alfréd

Riasztó

#eger #kábítószer #elfogás #drogdíler #pétervására #razzia

Drogdílerekre csaptak le a rendőrök, Egerben és Pétervásárán is razziáztak

Barna Benedek 2021.12.11. 15:02

Rács mögé kerültek a kábítószer-kereskedők.

 

Az egri nyomozók a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve egyszerre négy helyszínen ütöttek rajta és több személyt is elfogtak egy drogügyben – számolt be szombaton a police.hu.

 

A rendőrségi közlemény szerint az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást öt személy ellen, mivel korábban információ merült fel azzal kapcsolatban, hogy több személy kábító hatású szerrel kereskedik Pétervásárán és a környező települések területén.

drograzzia (1)

A gyanú szerint egy 51 éves nő és 51 éves férje, valamint egy 45 éves férfi megállapodtak abban, hogy két egri lakostól vásárolnak kábító hatású anyagokat, melyeket a lakókörnyezetükben tovább értékesítenek anyagi haszonszerzés céljából.

 

Az Egri Rendőrkapitányság, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, valamint a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával közösen csütörtökön kutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában.

drograzzia (2)

A pétervásárai házaspár otthonában tartott kutatáskor készpénzt, arany ékszereket, műszaki cikkeket, személygépkocsit, valamint 29 darab, alufóliába csomagolt kábítószergyanús, zöld növényi származékot foglaltak le a nyomozók. A rendőrök egy 45 éves pétervásárai lakos otthonában is találtak kábítószergyanús, zöld növényi származékot.

 

A rendőrök Egerben a 47 éves B. Kálmánnál tartott kutatáskor több csomag, zöld színű növényi származékot és egy fegyvernek látszó tárgyat, míg a 23 éves M. Krisztiántól pedig készpénzt, továbbá személygépkocsit, arany ékszereket, és műszaki cikkeket foglaltak le, melyeket a bűncselekményből származó pénzből vásárolhattak.

drograzzia (3)

A nyomozó hatóság az öt személyt őrizetbe vette, továbbá előterjesztést tett a letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság szombaton el is rendelt velük szemben.

 

Az elsődleges szakértői vélemény alapján, a három helyszínen talált anyagok pszichotróp anyagnak minősülnek.

 

(Képek forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló