2022. augusztus 10., Lőrinc

Riasztó

#ügyészség #gyilkosság #salgótarján

Nem emlékszik tettére a salgótarjáni anyagyilkos, vagy legalábbis ezt állítja

Kovács Dávid 2022.04.02. 00:15

Újabb részletek derültek ki a gyilkossággal kapcsolatban.

Nem emlékszik a gyilkosság részleteire, abban azonban biztos, hogy ő a tettes – mondta az a nő, aki salgótarjáni otthonában leszúrta a 75 éves édesanyját.

 

Fotó: Police.hu

 

A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az idős nő az épp lábadozó lányát látogatta meg, találkozásuk beszélgetéssel kezdődött, ami viszont  szóváltásba torkollt. A vita odáig fajult, hogy a nő egy 21 cm pengehosszúságú késsel többször is megszúrta édesanyját, akinek végül a nyaki szúrt sérülések okozták a halálát.

 

Ahogy korábban az Egri Ügyek is írta, a rendőrség először kedd este számolt be az esetről, akkori közlésük szerint a délutáni órákban egy nő tett bejelentést arról, hogy salgótarjáni lakásában holtan találta az édesanyját. A rendőrök azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket, már ekkor arról szóltak a hírek, hogy az elhunyt nő valószínűleg bűncselekmény áldozata lett. A másnap hajnali közlés már egyértelművé tette, hogy a bejelentő maga végzett az idős nővel a bejelentését megelőző napokban.

 

A nőt emberöléssel gyanúsítják, az ügyészség pedig indítványt tett a letartóztatására, melyet a nyomozási bíró – a szökés, elrejtőzés megakadályozása érdekében – egy hónapra elrendelt. A döntést a gyanúsított, a védője és az ügyész is tudomásul vette, azért az végleges.

 

A Tények úgy tudja, hogy a nőt az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe vitték.

 

 

(Indexkép: Police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló