2024. április 19., Emma

Riasztó

#gyilkosság #salgótarján #késelés

Halálra késeltek egy nőt Salgótarjánban

Kovács Dávid 2022.03.30. 08:35

A saját lánya végzett vele.

Több késszúrással megölte édesanyját egy 57 éves nő Salgótarjánban, közölte szerda hajnalban a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

kép4_246
Fotó: Police.hu

A rendőrség először kedd este számolt be az esetről, akkori közlésük szerint a délutáni órákban egy nő tett bejelentést arról, hogy salgótarjáni lakásában holtan találta az édesanyját. A rendőrök azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket, már ekkor arról szóltak a hírek, hogy az elhunyt nő valószínűleg bűncselekmény áldozata lett.

 

A szerda hajnali közlés már arról szól, hogy megalapozottá vált a gyanú, hogy az 57 éves nő saját maga végzett az idős nővel a bejelentését megelőző napokban. A nyomozás eredménye alapján az áldozat salgótarjáni otthonában látogatta meg a lányát, aki azonban több késszúrással megölte.

kép3_400
Fotó: Police.hu

 

A rendőrök a salgótarjáni nőt emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló