2023. január 29., Adél

Riasztó

#m3-as autópálya #elektromos roller

Már az elektromos roller is megjelent az M3-ason – VIDEÓ

Barna Benedek 2021.09.14. 13:06

Ebből nem kellene divatot csinálni.

 

Néhány nappal azután, hogy az M3-ason a belső sáv mellett sétáló öltönyösről osztottak meg videót, a Bp-i Autósok Közössége a sztráda mentén rollerező emberről tett közzé egy felvételt. Mint írták, nem az első eset, hogy ilyen képsort küldtek nekik, ezért akarták megosztani ezt az esetet.

 

Most feltöltött videójukban egy másik, az M0-son készült felvétel is látható, amelyen valaki éppen az autópályán kerékpározik, ami sajnos szintén nem mondható példátlan jelenségnek.

Sokan képtelenek felfogni, hogy mekkora veszélyt jelent saját magukra és a közlekedésben résztvevőkre ezen eszközök használata, ilyen körülmények között

– kommentálta az eseteket az olda.

 

 

Egy új KRESZ-módosítási javaslat értelmében egyébként a kis teljesítményű motoros rollerre itthon a kerékpáros közlekedés szabályai vonatkoznának, bizonyos eltérésekkel. A tervezett változtatásról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló