2023. december 8., Mária

Riasztó

#m3-as autópálya #közlekedési baleset #hévízgyörk

Figyelmetlenség okozta a hétfő reggeli tömegbalesetet az M3-ason, egy kislány is megsérült (VIDEÓ)

Kovács Dávid 2022.07.19. 09:22

Mentőhelikopter is érkezett az autópálya Hévízgyörkhöz közeli szakaszán történt balesethez, amelyben összesen öten sérültek meg. Több kilométeres volt a torlódás.

 

Két személyautó, egy kisbusz és egy kisteherautó karambolozott hétfő reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hévízgyörk közelében.

8ca577026dd4021a1b3347fa4d4b0fc4
Fotó: Agria Tv

A rendőrség közlése szerint a balesetet figyelmetlenség okozta: a fekete autót vezető férfi gyorsan ment, nem vette észre, hogy előtte torlódás miatt lassítottak. Kocsijával emiatt egy kisbusznak ütközött, ami az előtte haladó kocsiknak csapódott.

 

A balesetben összesen öten sérültek meg, köztük egy kislány is. A helyszínre több mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. A kislány térdsérülést, egy nő csípőtáji sérülést szenvedett, hárman pedig könnyebben sérültek – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Tényekkel.

A TV2 híradása szerint a balesetet okozó sofőr mellett ülő nő sérült meg a legsúlyosabban, őt vitték mentőhelikopterrel a kórházba.

A katasztrófavédelem közlése szerint a balesethez a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, illetve segítettek a mentőknek a sérültek mozgatásában.

 

A baleset miatt az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták. Több kilométeres volt a torlódás, a forgalom a leállósávon haladt, az autósok három-négy órán keresztül csak araszolva tudtak közlekedni.

 

A Tények riportját itt lehet megnézni:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló