2023. június 5., Fatime

Riasztó

#eger #érsekkert #rablás #bántalmazás #letartóztatás

Két férfira támadt rá a kilenctagú társaság az egri Érsekkertben

Barna Benedek 2022.08.30. 16:30

A bántalmazott férfiak értékeit is elvették a fiatalok. Nyolcukat mostanra letartóztatták.

 

Ahogy arról az Egri Ügyek is beszámolt, az egri bíróság a napokban csoportos rablás miatt letartóztatott hét fiatalkorút és egy felnőttkorú személyt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több személyt bántalmaztak, majd értékeiket elvették egy parkban.

 

Az üggyel kapcsolatban az egerhirek.hu nem hivatalos forrásra hivatkozva azt írta, hogy az Érsekkertben történt, amit most megerősített a rendőrség hivatalos közleménye is, melyben további részleteket is közöltek az esetről.

ersekkert-police  

A police.hu-n megjelent közlemény szerint egy férfi tett bejelentést augusztus 12-én az Egri Rendőrkapitányságon arról, hogy bántalmazták az Érsekkertben. Az adatgyűjtések, kihallgatások és kamerafelvételek alapján a nyomozók látókörébe került egy kilenc fős társaság.

A gyanú szerint a nyolc mónosbéli és a bélapátfalvi lakos augusztus 11-én 23 óra 30 perc körül a parkban megütöttek két ott tartózkodó férfit, és az egyik sértettnek a táskáját, a másiknak pedig a nyakláncát vették el.

A rendőrök a társaság két tagját augusztus 25-én elfogták és őrizetbe vették, továbbá egy gyermekkorú személyt is kihallgattak az ügyben. Másnap a bűncselekmény további feltételezett elkövetőit, egy 18 éves fiút és öt fiatalkorú társát vették őrizetbe az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai.

 

Az Egri Járásbíróság egy hónapra rendelte el a gyanúsítottak letartóztatását, amelynek végrehajtási helye a fiatalkorúak esetén javítóintézet.

 

 

(Kép forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló