2022. december 2., Melinda Vivienn

Riasztó

#tűz #katasztrófavédelem #tűzoltók #jásztelek #jász-nagykun-szolnok megye

Raktárépület égett Jásztelken, mintegy negyven tűzoltó küzdött a lángokkal – FOTÓK

2021.01.15. 11:37

Hevesi és hatvani lánglovagok is részt vettek az oltásban.

Tűz keletkezett egy négyezer négyzetméteres raktár középső, ezer négyzetméteres részében tegnap délután, egy Jásztelek határában lévő cég telephelyén. A lángok a többi helyiséget veszélyeztették. A tűzoltók az égő épületrészből egy gázüzemű targoncát kimentettek – számolt be az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei esethez a jászberényi, nagykátai, hevesi, hatvani és szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az összesen 12 járművel mintegy 40 tűzoltó érkezett a helyszínre, akik nyolc vízsugárral, illetve gépezetes tolólétrával és egy telepített vízágyúval oltották a tüzet, illetve védték az értékeket. A helyszínen dolgozók munkáját a Budapestről érkezett légzőbázis támogatta, innen biztosították a légzőpalack-utánpótlást.

 

A munkálatokat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, amely a tűz pontos okának kiderítése érdekében tűzvizsgálati eljárást indított.

 

A helyszínről az alábbi fotókat osztotta meg a katasztrófavédelem:

 

#GALLERY_6#

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló