2021. december 1., Elza

Riasztó

#verekedés #vádemelés #hort #bántalmazás #súlyos testi sértés

Verekedésbe torkollt a baráti iszogatás Horton, a házigazdának az orra is betört

2021.01.25. 11:51

Füvet vágni ment a barátjához a férfi, közben berúgtak és összevesztek.

Vádat emelt a Hatvani Járási Ügyészség egy hatvanadik életévében járó ecsédi férfi ellen, aki tavaly ősszel súlyosan bántalmazta nála hét évvel idősebb ismerősét Horton – tájékoztatta az Egri Ügyeket Dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész.

 

A sértett baráti viszonyban volt a vádlottal, akit 2020. november 11-én elhívott magához azért, hogy egy motoros kaszával levágja nála a füvet. A munkavégzés szüneteiben a férfiak együtt borozgattak, így azután mindketten ittas állapotba kerültek a fűnyírás végére.

 

A jól végzett munka után a vádlott nem indult rögtön haza, hanem még inni kért, ám eközben a lakás előszobájában – pontosan már meg nem határozható okból – szóváltás alakult ki kettejük között. A vita dulakodásba torkollott, melynek során a vádlott addig ütötte ököllel a védekező sértettet, amíg az a padlóra nem került. A bántalmazott házigazda az ökölcsapások következtében orrcsonttörést szenvedett.

 

A járási ügyészség súlyos testi sértés bűntettével vádolja a büntetlen előéletű elkövetőt, akivel szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

 

pikrepo ököl
Fotó: pikrepo.com

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló