2021. június 20., Rafael

Riasztó

#heves megye #ittas vezetés #közlekedési baleset

Nem fogynak el a piás sofőrök a Heves megyei utakról

Barna Benedek 2021.05.06. 11:40

Több ittas vezetőt is fogtak szerdán.

A rendőrség hétfőn írt arról, hogy a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság láthatóan hiába foglalkozott sokat az elmúlt héten az ittas járművezetés veszélyeivel kapcsolatos figyelemfelhívással, ugyanis hétvégén több ittas járművezetőt is fogtak, és három balesetnél is szerepet játszott az alkohol.

 

Az esetek kapcsán ismét figyelmeztettek, de úgy tűnik, azzal sem értek sokat, ugyanis csütörtökön arról számolt be a police.hu, hogy az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három anyagi káros közúti közlekedési baleset történt, éz egyik anyagi káros esetnél a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

 

A rendőrök ráadásul további két ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

 

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettő főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. Biztonsági intézkedés egy esetben történt a rendőrségi összefoglaló szerint.

szondázás-mti-varga-györgy
Fotó: Varga György / MTI (Képünk illusztráció)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló