2024. július 13., Jenő

Riasztó

#rendőrség #sofőr #ittas

Tele voltak ittas sofőrökkel a Heves megyei utak hétvégén. Volt, aki balesetet is okozott

Nagy Donát 2021.05.03. 09:53

Mintha a falnak beszélnének a rendőrök, ha a piálás veszélyeiről van szó.

Bár a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az elmúlt héten sokat foglalkozott az ittas járművezetés veszélyeivel kapcsolatos figyelemfelhívással, ez úgy tűnik, nem sokat ért adta hírül a rendőrség oldala.

 

Az elmúlt 48 órában ugyanis a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 7 ittas járművezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök.

50106_15_rendor_mti_0
Fotó: MTI

Az egyik anyagi káros balesetnél és két személyi sérüléses balesetnél a gépjárművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az említett sérüléses baleseteknél egyik sofőr sem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá az egyik sofőr jogosítványát már öt éve elvették ittas vezetés miatt.

 

Ezen kívül a szolgálatot ellátó rendőrök hat anyagi káros és egy személyi sérüléses balesetnél intézkedtek, valamint hét személyt fogtak el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, öt főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ismét felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló