2024. július 25., Jakab Kristóf

Riasztó

#körözés #elfogás #fogoly #házi őrizetel

Budapesten kapták el a rendőrök a kömlői férfit, aki néhány napja megszökött a házi őrizetből

Barna Benedek 2021.11.11. 13:48

Egy igazoltatás során bukott le a körözött fogoly.

 

Portálunk is hírt adott róla, hogy a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés vétség elkövetése miatt indított eljárást egy 25 éves férfi ellen, aki november 1-jén este a bűnügyi felügyeletére kijelölt otthonában levágta lábáról a jeladót és ismeretlen helyre távozott.

 

A police.hu csütörtökön arról számolt be, hogy a szökevényt előző nap őrizetbe vették. Azt írják, a Készenléti Rendőrség egyenruhásai

november 10-én délután ellenőriztek egy gépjárművet és annak utasait Budapesten. Az intézkedéskor igazoltatták a fogolyszökés miatt körözött kömlői férfit is, akit ezt követően elfogtak, majd átadták a Hevesi Rendőrkapitányság nyomozóinak.

A gyanúsítottról kiderült, hogy miután megszegte házi őrizetét, még aznap este betört két helyi közintézménybe, ahonnan tableteket, notebookot, valamint élelmiszereket lopott el.

 

Ellene – őrizetbe vétele mellett – fogolyszökés, valamint lopás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, továbbá a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

(Indexfotó: police.hu – Képünk illusztráció)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló