2021. május 12., Pongrác

Riasztó

#rendőrség #körözés #gyilkosság #jutalom #csecsemő

Félmilliós nyomravezetői díjat ígér a rendőrség az egri csecsemőgyilkosért

2021.03.09. 08:25

Hét éve kutatnak utána.

2014. februárjában egy halott újszülöttet találtak a rendőrök a megyeszékhelyen, a Vízimolnár úti lakótömbök mögötti kerékpárút közelében az Eger-patakban - idézte fel cikkében az esetet a Heol. A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya akkor emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A Lilla napon talált gyermeknek képzelt nevet adtak, Ligeti Lillaként temettette el az egri önkormányzat. 

 

A hírportál észrevette, hogy a rendőrség hivatalos honlapján továbbra is megtalálható egy körözés ismeretlen holttest, holttestrész ügyében. Mint kiderült, az űrlapon rögzített eset megegyezik a Vízimolnár úton történt 2014-es esettel. A bűnesetről az Eger TV is tudósított akkoriban.

eger patak csecsemő

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen tettessel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-36/522-111-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője továbbá bruttó ötszázezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló