2024. július 13., Jenő

Riasztó

#holttest #recsk

Fán függő holttestet találtak Recsk közelében

Barna Benedek 2022.07.12. 15:17

A néhány napja eltűnt férfira bukkanhattak rá.

 

Fára felakasztott embert találtak Recsk közelében. Valószínűsítik, hogy a nemrég eltűnt férfi holttestére bukkantak – írta meg a heol.hu.

 

A portál cikke szerint reggel 40, főként helyi és környékbeli civil indult el annak a férfinak a keresésére, aki a napokban tűnt el a Mátrában, és utoljára Recsken látták. Nagy Sándor recski polgármester tájékoztatása szerint szisztematikusan, lépésről lépére vizsgálták át az érintett területet. Elmondása szerint ő egy idő után kivált a csapatból és egy másik útvonalon folytatta az útját. A férfi holttestét dél körül találta meg, az illető felakasztotta magát egy fára a közeli erdő egy völgyes részén. Búcsúlevél, vagy egyéb, öngyilkosságra utaló jel nem volt a közelében. A településvezető azonnal értesítette a rendőrséget.

 

A polgármester megköszönte a részvételt mindenkinek, akik csatlakoztak a keresőcsapathoz.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az Egri Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

 

(Indexfotó: police.hu – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló