2024. június 23., Zoltán

Riasztó

#mátra #eltűnt személy #recsk

Napokkal ezelőtt eltűnt egy férfi a Mátrában (FOTÓ)

Barna Benedek 2022.07.11. 12:14

Recsken látták utoljára.

 

Június 7-én, azaz múlt csütörtökön veszett nyoma egy 38 éves férfinak a Mátrában, Gergely azóta nem adott életjelet magáról – írta meg a Kékvillogó.

 

Az eltűntet nagy erőkkel keresik az ismerősök és a családtagok, de a rendőrség is, körözése már a police.hu oldalára is felkerült. Azt kérik, ha bárki bármit tud az alábbi képen látható Fábián Gergely hollétéről, az tegyen bejelentést a hatóságoknál.

fábián-gergely-eltűnt

A férfi egyébként a Heves megyei Parádifürdő Kórházban dolgozik masszőrként. Menyasszonya a Facebookon azt írta, hogy utoljára Recsken, a Diabáz úton látták utoljára Gergelyt, aki fehér hímzett felső bézs vászonnadrágot és fekete tornacipőt viselt, és volt nála egy neonzöld táska is.

 

A Heol hétfői cikke szerint az elmúlt napokban szünet nélkül keresték a férfit, drónnal, kutyákkal, sok civil önkéntes részvételével. Kedd reggel újabb, átfogó keresésére indulnak az érintett területen. Reggel nyolc órakor a Dallai vadászháznál – a 24 es-Diabáz út kereszteződés – várják mindazokat, akik csatlakozni tudnak az akcióhoz. Arra kérik a résztvevőket, hogy szakadásmentes ruha, láthatósági mellény, kesztyű legyen mindenkinél, lehetőséghez képest!  

 

(Képek forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló