2023. január 30., Martina

Riasztó

#eger #baleset #busz #buszpályaudvar

Baleset történt az egri buszpályaudvaron, több busz megrongálódott – FOTÓK a helyszínről

Barna Benedek 2022.03.22. 18:50

Az eset körülményeit egyelőre nem ismerjük.

 

Olvasói jelzés nyomán értesült az Egri Ügyek, hogy kedden kora délután három busz is megrongálódott az egri buszpályaudvaron. Egyelőre nem tudjuk pontosan, milyen baleset történhetett, a beszámolót ugyanis egy olyan szemtanútól kaptuk, aki már csak az összetört járműveket látta. Elmondása szerint az egyik buszba láthatóan hátulról belementek; egy másik felhajtott a padkára, annak az eleje nagyon összetört, a hátsó ablakai betörtek, kék csík volt látható az oldalán, és megrongált egy kijelzőt is; a harmadik busznak oldala végig meg volt húzva, és nagy lyuk keletkezett az ablaka helyén.

 

Nem értesültünk arról, hogy az anyagi káron túl személyi sérülés is történt volna, és portálunk a Heves megyei rendőrségtől azt az információt kapta, hogy hozzájuk nem érkezett bejelentés az esetről.

 

Frissítés(03.23.): Az eset kapcsán az Egri Ügyek megkereste a Volánbuszt, de bővebb tájékoztatást nem kaptunk tőlük, csak annyit írtak, hogy vizsgálják a körülményeket. Ugyanakkor azt megerősítették, hogy csak a három buszban és a kijelzőben esett kár, személyi sérülés nem történt.

 

Az alábbi helyszíni fotókat a balesetről beszámoló olvasónktól kaptuk:

eger-busz-palyaudvar (4)

eger-busz-palyaudvar (2)

eger-busz-palyaudvar (1)

eger-busz-palyaudvar (3)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló