2021. december 7., Ambrus

Promóció

#szponzorált tartalom

Vásároljunk autópálya-matricát könnyen és gyorsan online!

Szponzorált tartalom [X] 2021.11.07. 10:44

Az online vásárlás ma már egy magától értetődő, kényelmes szokássá nőtte ki magát. Szinte mindent online veszünk meg: a szülinapi ajándékokat, a ruháinkat, de még a bevásárlásainkat is online intézzük.

Miért pont az autópálya-matrica vásárlása ne történne online? Így nem kell elmenni egy benzinkútra, hogy megvehessük a matricát, hiszen ezt online bárhol és bármikor megtehetjük. Sokkal kényelmesebb, gyorsabb és egyszerűbb néhány kattintással megvásárolni a megfelelő autópálya-matricát az autopalymatrica.hu oldalról.

 

Ha valaki mégis úgy dönt, hogy benzinkúton vásárolja meg a matricáját, mindenképpen fénymásolja le a hőpapírt, amire rányomtatták az adatokat, ugyanis az egy idő után (elég hamar) kifakul, ami egy esetleges ellenőrzés során gondot okozhat - hiszen nem olvashatók le róla az adatok.

egriugyek-autopalyamatricavasaroljukmegonlineaze-matricatazautopalya-huoldalon
Megvásárolhatjuk online az e-matricát az autopalya.hu oldalon

 

Autópálya-matricát a NÚSZ Zrt. szolgáltatásaiban, ügyfélszolgálati irodáiban, partnereinél és a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer hivatalos online viszonteladóinál lehet vásárolni, például az autopalymatrica.hu oldalon is, ahol híreket és információkat is találunk az e-matricákkal, autópályákkal kapcsolatban.

 

Az autopalyamatrica.hu oldalon a matrica vásárlása közben ellenőrizhetjük a megadott adatokat, mielőtt elindítjuk a fizetést, amit feltétlenül javaslunk is, hogy ne maradjon el.

 

A vásárlás után pedig elég csak a visszaigazoló e-mailt megőrizni online postafiókunkban. Ha véletlenül kitöröljük vagy valamiért nem találjuk, akkor újra lekérhetjük, ha azt az autopalyamatrica.hu-nál vásároltuk meg, sőt még az érvényességi idejét is lekérdezhetjük, ha esetleg elfelejtettük volna azt.

egriugyek-autopalyamatircautonhazafeleazautopalyan
Úton hazafelé az autópályán

 

A 2021-es évi matrica árak

 

Vegyük sorra, hogy díjkategóriánként mennyibe kerül egy-egy autópálya-matrica típus.!

 

D1 díjkategóriában: a 10 napos autópálya-matrica 3 640 Ft, a havi 4 960 Ft, az éves 44 660 Ft, a megyei (megyénként) 5 200 Ft-ba kerül.

 

A D1M kategória árai a következők: 10 napos autópálya-matrica 1 530 Ft, havi 2 600 Ft, éves matrica 44 660 Ft, a megyei matrica ára megyénként szintén 5 200 Ft.

 

D2 díjkategóriában a 10 napos autópálya-matrica 7 270 Ft, a havi 9 930 Ft, az éves matrica 44 660 Ft, míg a megyei 10 390 Ft.

 

A B2 kategóriában a 10 napos matrica 16 110 Fthavi matrica 22 830 Ft, az éves 207 770 Ft, és a megyei matrica 20 780 Ft.

 

Az U díjkategóriában a heti matrica ára 3 640 Ft, a havi matrica 4 970 Ft, az éves matrica 44 660 Ft és a megyei autópálya-matrica 5 200 Ft.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló