2022. január 19., Sára Marió

Promóció

#szponzorált tartalom

Utcai viselet – trendi megoldások a hétköznapokra

Szponzorált tartalom [X] 2021.12.08. 12:47

Vannak olyan helyzetek, amikor viszonylag kötött, hogy mit vehetünk fel. Ilyen lehet az, amikor dolgozni megyünk – rengeteg munkahelyen elvárt az üzleties megjelenés, de minimum egy csinosabb, hivatalosabb öltözet. A különleges alkalmak, mint például egy esküvő, vagy egyéb okból rendezett fogadás szintén megkívánják az elegánsabb megjelenést.

 

Utcai viselet – de mi is ez?

 

Az utcai viselet sok mindent takarhat, hiszen rengeteg különböző szabadidős programod lehet munka után, amikhez lehet, hogy elegánsabb megjelenés az elvárt. Ilyen például, ha színházba mész. De az is egy lehetőség, hogy sportosra vennéd a figurát, mert kocogni indulsz, vagy éppen sétálni a kutyával, esetleg csak simán kényelemre vágysz. Ugyanígy megfelelő egy farmer egy sima pólóval, de akár egy csinosabb toppal is, és cipők terén is nagyon széles a termékpaletta. Az utcai viselet tehát tág fogalom, sokféle stílust jelenthet.

 

A mindennapi öltözék kapcsán a minőségre érdemes komolyabb hangsúlyt fektetni, hiszen ezek a ruhadarabok valószínűleg nagyobb igénybevételnek lesznek kitéve, mint például egy alkalmi holmi. Egy Adidas cipőben például biztos nem fogsz csalódni, hiszen amellett, hogy ezek a lábbelik jó minőségűek, nagyon stílusosak is, és tökéletes kiegészítői a sportos outfiteknek. Az Adidas Férfi Cipők kínálata igen széles, így biztosan megtalálod majd azt, amelyik igazán illik hozzád.

 

ferfi

 

A kényelem is lehet stílusos

 

A szabadidejükben sokan a komfortot részesítik előnyben, ami nem meglepő, tekintve, hogy az irodában, illetve az egyes munkahelyeken elvárt öltözékek gyakran kényelmetlenek. Ilyen esetben érthető, hogy az ember legalább otthon, a szabadidejében szeretne kényelmes ruházatot viselni. Ez azonban nem kell, hogy egyben slampos is legyen! Egy Nike melegítő például amellett, hogy a lehető legnagyobb komfortot biztosítja a viselőjének, még jól is néz ki.

 

A Nike tervezői odafigyelnek arra, hogy a melegítőik széles körben eladhatóak legyenek. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a nők számára készült melegítők csinosabbak, karcsúsítottak például, de a férfiaknak szánt darabok is szépen szabottak, követik a test vonalát, de nem túl feszesek, megvan bennük a mozgástér.

 

Végtelen lehetőség az utcára

 

Utcai viseletnek számít egy farmert is egy tornacipővel és egy pólóval, de akár egy csinosabb skinny farmer is egy magassarkúval és egy blúzzal, vagy éppen toppal. Mindenki maga tudja, hogy mi az ő stílusa és milyen az öltözék illik hozzá igazán. De persze az is meghatározó, hogy hova mész; egy randira nyilván nem úgy öltözik fel az ember, mint egy baráti találkozóra vagy mint egy kirándulásra.

 

Az utcai viseletek széles tárháza férfiak és nők számára egyaránt számtalan lehetőséget rejtenek magukban. A minőségre érdemes odafigyelni ezeknél a ruhadaraboknál, hiszen, ahogy már korábban említettük, általában gyakran hordottak, ezért fontos, hogy jól bírják a strapát, hacsak nem szeretnéd túl gyakran cserélgetni őket. A minőség ráadásul az igényesség egyik fokmérője is, ezért mindenképpen jó, ha színvonalasabb ruhákat választasz.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló