2023. június 4., Bulcsú

Promóció

#szponzorált tartalom

Tachoscan Web – a tökéletes tachográf adatelemző szoftver

Szponzorált tartalom [X] 2022.06.23. 19:49

Mitől növekedhet egy szállítmányozással foglalkozó cég bevétele? Mi az a tényező, ami a produktivitás fokozódásához egy az egyben hozzájárulhat? A tachográfadatok ismerete! Bármilyen meglepő, ennyire egyszerű az egész! Ha a releváns információk adottak, akkor azokból hiteles kép rajzolódhat ki a munkavégzéssel kapcsolatosan. Igen ám, ez mind rendben is van, de a távolból hogyan lehet ezt kivitelezni? Különösen több jármű esetén? Mert az világos, hogyha a büntetési tételek kockázata egyenlővé válik a nullával az mindenki számára fellélegzésre méltó hír. De hogyan érhető el mindez minimális erőfeszítéssel, és a számok nonstop bűvölése nélkül?

 

A modern technikának minden kérdésre van egy válasza?

 

Nagyon úgy néz ki, igen! A speciális szoftver fuvarozó cégek számára teljesen új alapokra helyezi a tachográf adatok bekérését, összegyűjtését és elemzését. Ami eddig egyet jelentett a kínlódással, a számok ide-oda rendezgetésével, a táblázatok figyelésével látástól mikulásig az merőben átalakult. Hogy miért? Azért, mert a könnyen telepíthető és még annál is könnyebben használható program hathatós közbenjárásával a számok nyomon követése semmiféle akadályt nem jelenthet.

 

Az nem vitás, hogy a tachográf által rögzített információk kulcsfontosságúak. Az sem kérdéses, hogy szabálysértések bizony tíz esetből kilencszer előfordulnak. A legtöbbször nem szándékosság áll a háttérben, de nagyjából lényegtelen, hogy mi az indikátor. Hiszen ha a határátlépésre fény derül, márpedig a bejelentési kötelezettség erről gondoskodik, akkor a büntetési tételek gyakorlatilag borítékolhatóak. És ez senkinek sem jó. Legkevésbé természetesen a cégnek, mert sok kicsi sokra megy alapon a díjtételek előbb-utóbb komoly hiányhoz vezethetnek. A súlyosabb pénzösszegek pedig egyetlen csapással padlóra küldhetik a vállalkozást.

 

tachoscanweb2

 

Ellenben, ha a büntetés eshetősége a nullára csökkenthető, akkor onnantól fogva a felfelé ívelés a bevételek, a nyereség tekintetében garantálható. Tehát már csak ezért is célszerű némi figyelmet szentelni erre a témakörre. Annál is inkább, mert ahogy arra fentebb már utaltunk a megoldás egyszerűbb annál, mint amire a legtöbben gondolnak.

 

Az adatok analízisén túl milyen egyéb teendők javasolhatóak?

 

Ha fény derül a szabálysértésekre, akkor a sofőröket érdemes továbbképezni, edukálni, minél teljesebb körben tájékoztatni – erről ír a magyarbusz.info is. Ha tisztában vannak azzal, hogy pontosan milyen következményekkel jár a munkaidő elcsalása, akkor vélhetően sokkalta könnyedebbé válhat a jövőben a törvények maradéktalan figyelembe vétele. Amennyiben viszont sem a figyelmeztetés, sem az informálás nem hoz eredményt és továbbra is megfigyelhetőek a kisebb-nagyobb áthágások úgy fájó ugyan, de a legjobb új munkaerő után nézni. Hiszen például a pihenőidő megspórolása nem pusztán a büntetés miatt problémás. Emberileg is súlyos következményeket eredményezhet, ami akár emberéletekbe is kerülhet. Tehát az kétségtelen tény, hogy az aktuálisan érvényben lévő paragrafusok betartása és betartatása mindenki érdeke, aminek a sikeréhez a szoftver nagyban hozzájárulhat!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló