2024. április 13., Ida

Promóció

Mennyire vagy elégedett a nappalid berendezésével? (X)

X 2024.02.26. 17:19

 

 

Nálatok is a nappali a családi élet fő színtere? Ott gyűlik össze a család apraja-nagyja esténként, hogy együtt játsszatok, mesét vagy filmet nézzetek, társasozzatok, vagy ki-ki hódoljon a saját hobbijának? Esetleg a barátaitokkal vagy a tágabb családi körrel is itt gyűltök össze?

 

Amennyiben bármelyik kérdésre is igennel feleltél, akkor bizony a dohányzóasztalotoknak igencsak nagy szerep juthat. A kérdés az, hogy mennyire képes megfelelni az elvárásoknak! Sőt, egyáltalán mik az elvárások? Mai írásunkban ezt a kérdéskört járjuk körbe, illetve ezt a bútort vesszük górcső alá.

 

Mindenkinek más a fontos!

 

A Prémium bútoráruház dohányzóasztalai között mindenki meg fogja találni a számára ideális darabot, és ezt már csak azért is fontos kihangsúlyozni, mert mindenkinek más a lényeges!

 

Akadnak olyanok, akik szinte minden nap társasoznak egyet, meg olyanok is, akik imádnak olvasni, és lépten-nyomon könyvekbe botlik az ember. Megint mások alig tartózkodnak a nappaliban, míg többen előszeretettel dobják fel a lábukat egy optimális magasságú dohányzóasztalra, miközben Netflixeznek és chillelnek.

 

Bármelyik is a jellemző nálad, nálatok, egészen gyorsan találhatsz magatoknak való bútordarabot.

 

Mi az, amire feltétlenül ügyelj?

 

Természetesen a méret itt is lényeges, hiszen a nappali méretéhez és a helyiség formájához kell igazodnia a bútordarabnak. Nem jó az sem, ha túl kicsi, és az sem, ha a fél nappalit elfoglalja, és csak kerülgetni kell.

 

Hasonlóan fontos szempont a tárolás, így ha a lakás vagy ház amúgy is kis alapterületű, akkor tanácsos olyan asztalt választani, amibe bele lehet rejteni ezt-azt.

 

Azt talán mondani sem kell, hogy mind az anyaga, mind pedig a stílusa roppant mérvadó lesz, így nagyon oda kell figyelni, hogy az újonnan vásárolt dohányzóasztal tökéletesen illeszkedjen a nappalid és az otthonod többi részének stílus- és színvilágához.

 

Ha ezekre odafigyelsz, akkor garantáltan jól fogsz választani!

 

Amikor a stílus és a funkció találkozik…

 

Igen sokan esnek abba a hibába, hogy vagy csak arra figyelnek, hogy esztétikus darabot válasszanak, vagy arra, hogy minden kívánt funkciót el tudjon látni a kiszemelt bútordarab.

 

A legideálisabb azonban mégiscsak az, amikor egyszerre felel meg az új dohányzóasztal mindkét feltételnek. Ahhoz azonban, hogy ez valóban megtörténjen, a következőkre kell válaszolnod:

 

       Mekkora méret lehet az ideális?

       Mire szeretnéd használni?

       Hányan fogjátok használni?

       Milyen a nappali stílusa? Maradsz annál a stílusnál, vagy váltáson gondolkodsz?

       Milyen anyagból készült a többi bútor? Milyen színűek a falak?

 

Ha ezeket a kérdéseket megválaszolod, akkor máris eljutsz oda, hogy jelentősen leszűkíted a lehetséges dohányzóasztalok körét, és így könnyen fogsz tudni választani, gördülékennyé válik a vásárlás.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló