2024. április 12., Gyula

Promóció

Megoldás a cégnél leselejtezett informatikai és kommunikációs eszközökre (X)

X 2024.03.16. 19:41

 

 

Van megoldás a céges leselejtezett informatikai és kommunikációs eszközökre! Arra, hogy ezek másodvirágzásukat élhessék, hogy továbbra is jó szolgálatot tehessenek, még akkor is, ha számunkra már gyakorlatilag használhatatlanok.

 

 

A leselejtezett informatikai és kommunikációs eszközök sorsa

 

Magánszemélyként és cégvezetőként is találkozhatunk azzal, hogy egy idő után újabb informatikai és kommunikációs eszközöket fogunk beszerezni, egyúttal leselejtezzük a régieket. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem használhatóak tovább, mi viszont nem kívánjuk tovább üzemeltetni őket, mert újabbat, gyorsabbat, fejlettebbet szeretnénk helyettük.

 

Ekkor kereshetünk egy olyan céget, akinek van tapasztalata a témában. Kiváló példát jelentenek erre az esetre a PC Aréna kész megoldásai. De nem csak ez az egy opció van, sem magánszemélyként, sem cégként.

 

Ilyenkor a legrosszabb, amit tehetünk, hogy félretesszük a gépeket, hogy “majd jók lesznek még valamire”, vagy “majd kezdünk velük valamit”. Ez egyenlő azzal, hogy nem akarunk velük kezdeni semmit, csak tűnjenek el a szemünk elől.

 

Vagy választhatjuk az értékesítést is magánszemélyként. De cégként is felvásárolhatják a feleslegessé vált termékeinket. Viszont ez utóbbi esetben már érdemes végiggondolni azt is, hogy biztosan ezzel járunk a legjobban? A PC Aréna például több opciót is kínál erre az esetre. Lássuk, hogy melyek ezek!

 

Felvásárlás, adományozás, a dolgozóink támogatása

 

Három nagyszerű lehetőséget kínál számunkra a már említett PC Aréna, akiknél jól bejáratott folyamatok vannak olyan esetekre, amikor egy cég szeretne megszabadulni a leselejtezett informatikai vagy kommunikációs eszközeitől.

 

Először is ott a lehetőség, hogy megvásárolják tőlünk ezeket a számunkra már értéktelen eszközöket, majd felújítják őket, és értékesítik a piacon.

 

Emellett ott van az is, hogy jótékonykodunk. Ekkor támogathatunk egy helyi közösségi szervezetet vagy egy oktatási intézményt például. Az általunk leselejtezett eszközöket felújítják, és így kerülnek továbbításra a megjelölt szervezetnek vagy intézménynek, akik még akár évekig is jó hasznát veszik ezeknek a termékeknek. Egy ilyen kampány levezetésében is tudnak segíteni nekünk, mert megvan már hozzá a kellő rutinjuk.

 

A harmadik lehetőség pedig a cég alkalmazottainak jelenthet nagyszerű lehetőséget. Felújítást követően olyan termékekhez juthatnak, melyek továbbra is kiválóan használhatóak, akár még évekig is. Bár itt az eszközök megvásárlásáról van szó, de mindehhez egyedi, kedvezményes árat is megadhatunk, ezzel is segítve a munkavállalóinkat.

 

Tegyünk a környezetünkért!

 

Ha a fenti lehetőségek bármelyikével élünk a már nem használt informatikai vagy kommunikációs eszközeink esetén, azzal jó szolgálatot teszünk az egész világnak. Így kevesebb terméket kell legyártani belőlük, ennyivel kevesebb lesz a környezeti terhelés is.

 

(Szponzorált tartalom)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló