2024. április 20., Tivadar

Promóció

Kiváló ötletek kültéri dekorációhoz (X)

X 2024.02.16. 14:34

 

 

A fényekkel történő kültéri dekoráció nem csak az ünnepi időszak privilégiuma – az év bármely időszakában használhatjuk. Miért is ne tennénk, hiszen a zord téli estéken melegséget lop a szívünkbe, de nagyon szép látvány a tavaszi szélben lengedezve is.

 

 

Varázslat minden évszakban

 

Természetes, hogy a karácsonyfadíszeket már elpakoltuk, de az Alkonylámpa okosvilágításának termékeivel nem kell búcsút mondanunk a hangulatos fényeknek. Az általuk keltett kellemes atmoszférát egész évben élvezhetjük.

 

Legyen akár tavasz, nyár, ősz, tél – mindig kiváló lehetőséget jelentenek arra, hogy élvezzük a fényüket. Nem érdemes egy dobozba téve hagyni, hogy ott porosodjanak a szekrény mélyén, inkább célszerű felfedezni, miként használhatjuk ezeket a szép lámpákat kültéri dekorációként, a teraszunkon vagy éppen a kertünk fáinak megvilágítása gyanánt.

 

Philips Hue Festavia fényfüzér jellegzetességei

 

A Festavia fényfüzér vezetéken felfűzött okos mini LED-ekből áll, ezért optimális választás beltéri és kültéri dekorációkhoz egyaránt. A teljes fényfüzér pompázhat változatos színekben vagy egységes fehér árnyalatban is, így akár a modernebb, akár a hagyományosabb megvilágítást részesíted előnyben, rátalálhatsz a megfelelő fényekre.

 

Számos előnye van, amit mindenképpen érdemes kihasználnod:

 

       Egyszerűen vezérelheted, kényelmesen használhatod

       A Hue alkalmazásban személyre szabhatod a fényeit, beállíthatsz automatizmusokat

       Kiegészítheted egyéb tartozékokkal, például a Hue fényerőszabályzó kapcsolóval vagy az okosgombbal

       Vezérelheted a hangoddal

       Sokoldalúan felhasználható

       Időjárásálló, így egész évben alkalmazható beltéren és kültéren is (IP54-es védettség)

       Kompatibilis a törpefeszültségű rendszerekkel

       Az év minden időszakában tökéletes dekoráció

       A színhőmérséklete (Kelvin): 2000-6500 + 16 millió szín

 

Philips Hue Festavia kültéri dekorációs ötletek

 

A Philips Hue Festavia számtalan lehetőséget tartogat a számodra. Csak néhány a sok kreatív ötlet közül:

 

       Teremts megfelelő hangulatot a kertben töltött estékre – a Festavia lámpasor tökéletesen alkalmas arra, hogy a kertedben varázslatos hangulatot teremts. Befűzheted a kerítésbe, vagy elhelyezheted a terasz körül, ezzel az esti órákban is élvezhető lesz a szabadban töltött idő.

       Díszítsd vele a fákat – kiválóan megvilágíthatod a kerted fáit. Fűzd rá a fák ágaira, varázslatos fényjátékot létrehozva ezzel az egész kertedben. Egész évben szép látványt nyújthat.

       Tedd varázslatossá a teraszt – élvezd a tavaszi, nyári és őszi estéken a hangulatos fények teremtette egyedi atmoszférát, amely egy baráti összejövetel vagy egy romantikus esti beszélgetés során nagyon hangulatos tud lenni.

 

Mi adja a Festavia értékét?

 

A Philips Hue Festavia lámpasorok ára első hallásra magasnak tűnhet, de sokoldalúságuk miatt megéri áldozni rájuk. Ráadásul minden évszakban folyamatosan használhatók, még élvezetesebbé téve a kert és terasz világítását. Ne hagyd egy dobozban porosodni – használd őket nap mint nap.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló