2021. augusztus 6., Berta Bettina

Promóció

#szponzorált tartalom

Kicsi a bors, de erős - az átfolyós villanybojler

Szponzorált tartalom [X] 2021.07.13. 20:26

Ma már számtalan típusú bojler elérhető a piacon, amik különféle igényekre különféle megoldásokat kínálnak. Könnyen összezavarodhatunk és elveszhetünk a nagy kínálatban, de a számunkra legfontosabb szempontokat figyelembe véve biztosan jó döntést hozunk. Ebben a cikkben elmondjuk, milyen érvek szólnak az átfolyós villanybojler mellett.

Bojlerválasztás előtt állva sokan hajlanak a minél kisebb méretű melegítő felé. Amennyiben a fürdőszobánk mérete nem enged szabad választást, az átfolyós megoldások kiváló alternatívát jelentenek. Kompakt méretük nem csupán az elhelyezést könnyíti, de az esztétikai értéket is jelentősen növeli. Helyigénye ugyan változó, de akár tizede is lehet nagyobb testvéreinek.

 

Bárhol, bármikor

 

Kis mérete nem csak a kisebb otthonok számára ideális, de megfelelő megoldást nyújt nyaralók vagy irodák kialakítása során is. Ráadásul az ezekben az ingatlanokban felmerülő víz igényt egészen biztosan kielégíti az átfolyós villanybojler is.

 

Kicsi a bors, de erős

 

Sokak (mára alaptalan) félelme lehet, hogy a kívánt hőmérséklet eléréséhez nagy mennyiségű víz elfolyatása szükséges. Ez talán korábban igaz volt, a mai modern bojlerek esetében azonban szó sincs ilyenről. Ráadásul a régebbi bojlereknél még előfordulhatott, de a modern vízmelegítőknél a víz használat közbeni hőmérséklet ingadozása sem jelenthet gondot.

 

A mennyiség is számít

 

Nem csak gyorsan, de jelentős mennyiségű vízhez is juthatunk ezzel a konstrukcióval. Míg a korábbi átfolyós bojlerek inkább kisebb családok számára lehetett jó megoldás, a mostaniak már könnyűszerrel megtöltenek akár egy teljes kádat is a kívánt hőmérsékletű vízzel.

 

Környezettudatos és takarékos megoldás

 

Az átfolyós villanybojler nem tárol vizet, így nem is kell annak ideális hőmérsékleten tartásáról gondoskodnia. Emiatt kedvezően hat villanyszámlánkra is, hiszen csak a használat során használ áramot. Nincs felesleges hőleadás, és nincs készenléti energiaveszteség sem. Ezzel a megoldással tehát egyszerre spórolhatunk a víz mennyiségével és az árammal is, ami nem csak a pénztárcánknak, hanem a környezetünknek is kedvez.

 

Amennyiben több melegvíz-vételi hely egyidejű ellátását szeretnénk biztosítani, talán nem az átfolyós bojler lesz az ideális választás, azonban minden más, átlagos háztartások általi vízhasználatot igénylő esetben gazdaságos és minden igényt kielégítő megoldásnak bizonyul.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló