2022. július 5., Emese Sarolta

Promóció

#szponzorált tartalom

Eastpak övtáska viselése 9-99 éves korig – Tavaszi táskamustra [X]

Szponzorált tartalom [X] 2022.02.25. 20:25

Egy kortalan világmárka, amit a 99 évesek és már a 9 évesek is betéve ismernek - az Eastpak. 70 éves fennállása óta nem veszett el az unalom süllyesztőjében. Sőt egyeduralkodó divatdiktátorrá vált, amiért minden korosztály rajong. Mintás övtáskáit viselő stílusikonjait már messziről ki lehet szúrni az utcán. De nem a levegőben beszélünk, hanem azért, mert az Eastpak tavaszi kollekcióit most dobták piacra. Van köztük olyan, amitől leesik az álla!

eastpak_övtáska

 

Az ÖvBolt.hu összeválogatta az idei tavasz legtrendibb darabjait, melyek egyetlen fesztiválról és kirándulásról sem hiányozhatnak. Mert az Eastpak övtáskák viselésével a divat és a kényelem fogalma mosódik össze.

 

Eastpak Springer – a nyári alapozó

 

Legnépszerűbb övtáskájuk az Eastpak Springer alapmodell. A letisztult formavilágú klasszikus dizájn egyetlen, jól pakolható főrekeszből áll. Nagyszerűsége a kimeríthetetlen színválasztékban rejlik, ezért megértjük a szenvedélyes gyűjtőket is. Idén sem lazsált az Eastpak csapata. Olyan tavaszi újdonságokat dobtak piacra, amit muszáj lesz felavatni a várva-várt nyári fesztiválokon is. A szezon egyik slágere a pink, ami alatt nem a megszokott színt értik. A dizájnerek olyan új árnyalatokat kevertek ki, ami még azoknak is tetszeni fog, akik nem rajonganak érte. 

 

A mintásra sem akarunk senkit rábeszélni, de a pálmaleveles övtatyóval egyenesen a trópusokon érezhetjük magunkat. Azért, ha lehetünk őszinték, az enyhén csillogós rose és fekete Eastpak Springer Spark minket is levett a lábunkról. Ha már nyár és napsütés, akkor az Orange, a Lime és a Ying-Yang sárga is abszolút befutó. Persze, ha nem akar feltűnősködni, akkor a feketét most is szeretni fogja.

 

A kifinomult elegancia híve, de nem akar lemondani az övtáska viselésről? Nem is kell! Az Eastpak fekete és barna bőr övtáskái annyira tökéletesre sikerültek, hogy munkahelyre, irodába, és szinte bármilyen alkalomra felcsatolhatóak. 

 

Eastpak Doggy – a big brother

 

Az alapmodell Springer nagytestvére a háromrekeszes Doggy. Ez a fazon jól jön, amikor külön zsebekbe szeretne pakolni, vagy ha az átlagosnál valamivel több holmit akar magával vinni. A napi dolgok mellé mindig befér egy kis extra, ami valljuk be, általában jól jöhet.  

 

Eastpak Double – ottalvós buliba

 

Kirándulásra, városi kalandra is felkészülhet az Eastpak övtáskáival. Az 5 literes nagyágyú az Eastpak Double, amivel könnyebb túrákra vagy többnapos buliba is elindulhat. Tágas rekeszeibe az esőkabát, egy kulacs vagy a sétasör is befér.  

 

Miért az Eastpak?

 

Mert annyira extrán tartósak, hogy a gyártó gondolkodás nélkül 30 év garanciát vállal rá. Gyorsan kiszámoltuk, ez kereken 360 hónap – arra, hogy próbára tegye! Az meg se forduljon a fejében, hogy időközben kimegy a divatból, mert az örökzöld dizájnt a stílustartósság jegyében alkották meg. Így kis szerencsével még 99 éves korában is élvezheti az övtáska viselés minden örömét. 

Örülne, ha táskája újrahasznosított textilből készülne? Csak kívánnia kell, és teljesül az óhaja. Az Eastpak vegán ökotáskái 100%-ban újrafelhasznált anyagokból készülnek, és szerencsére egyre több egyéb modell is újrahasznosított textilből készül.

Tudna választani? Vajon melyik csalna mosolyt az arcára?

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló