2023. szeptember 22., Móric

Promóció

#szponzorált tartalom

Divatszabályok – hogyan lehet megszegni őket, mégis stílusosnak maradni?

Szponzorált tartalom [X] 2022.07.24. 21:22

A trend telve van íratlan és írott szabályokkal. Olyan irányelvekkel, amik követendőek. Vagy mégsem? Nos a blog CCC termékekkel alátámasztva akár más utat is kínálhat!

fashion-blog (1)

 

Nemcsak a tömeges menő!

 

A helyzet az, hogy a tömegtermelés világában élünk. Ez azt jelenti, hogy sokan szinte elvesznek a tömegben, mert kizárólag olyan ruhákat, vagy kiegészítőket választanak, amik mindenki számára egyaránt tetszetősek. Azt már tényleg csak zárójelben jegyezzük meg, hogy valójában ilyen nem is létezik, mert az lehetetlen, hogy akad egy ruhadarab is a világon, ami minden egyes embernek kivétel nélkül elnyeri a tetszését. Ez kizárt. De tételezzük fel, hogy a tömegek rajongása ellenben követhető irány. A kérdés már csak az, hogy feltétlenül követendő is egyben? Nem!

 

Az egyediségnek elérkezett az ideje. A különbözőségek korát éljük, amikor a megszokottól való elrugaszkodás nem merészség, hanem vagányság. A blog CCC kínálattal a tarsolyában pontosan erre a jelenségre szolgálhat bizonyítékokkal. Ugyanis míg eddig tényleg az jelentette a menőséget, ha a tömeg kitaposott ösvénye mutatta az irányt, míg most elérkeztünk oda, hogy minden egyéb lehetőség vonzóbb ennél. A szakadást vagy változást, nevezhetjük bárhogy a csömör okozta. A legtöbben rádöbbentek arra, hogy nem akarnak beleolvadni a sokaságba, nem akarnak úgy kinézni, mint mindenki más. Mert akkor hol marad a saját stílusvilág? Akkor hová tűnnek az egyéni inspirációk? Akkor hova tovább? S valóban. Ha a különlegesség, mint erény, mint pozitív jellemző nem juthat szóhoz, akkor tulajdonképpen milyen módon ölthet testet az a fajta stílusosság, ami páratlan, és megismételhetetlen?

 

A CCC széles választéka ennek a típusú egyediségnek a megélésének válhat a megbízható forrásává. Hiszen ha akad honnan válogatni, ötleteket meríteni és vásárolni, akkor máris sokkalta könnyedebbé válhat ez az egész folyamat. A feltűnés így sem-úgy sem elkerülhető. Az mindig nagyon látványos és figyelemre méltó, ha valaki végre szokatlan döntéssel áll elő.

 

A különbözőség az új szexi?

 

Valahogy úgy igen! A finom lázadás a divatszabályokkal szemben tágítja a lehetőségeket és igazából kifejezetten jótékonyan befolyásolja a felhozatalt. Erre a CCC online felületén felfedezhető kavalkád is bizonyítékként szolgál. Persze akad, aki szívesen megtapasztalná a saját bőrén azt, hogy milyen érzés önmaga egyediségét választani! Ez is teljesen rendben van! Ahhoz, hogy ez az élmény megerősítő jelleget öltsön nélkülözhetetlen a személyes tér megteremtése. Ebben a CCC üzletei országszerte mindenütt ideális partnerek. Nincsen sürgetés, nincsenek zavaró tényezők, nincsenek korlátozások! Bátran a próbálgatásé, a tájékozódásé, a keresgélésé lehet a főszerep. Amikor pedig adottak a tapasztalatok, amikor a kérdések helyére válaszok kerültek, akkor testet ölthet a várva-várt stílusosság, az az egyéni formavilág, az az egyediség, ami ezidáig a felszín alatt bujkált, de most eljött az idő a megmutatkozásra, a kiteljesedésre és a folyamatos, megállás nélküli, ösztönző fejlődésre.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló