2024. április 20., Tivadar

Promóció

Családi pihenés a havas hegycsúcsok között (X)

X 2024.01.22. 16:05

 

 

Nem mindig az adja az igazi kikapcsolódást, ha a szabadság hete tele van zsúfolva programokkal, városnézéssel. Még ha mindenképpen szeretne valaki felfedező napokat is tartani, akkor is érdemes egy-egy köztes órát a felhőtlen pihenéssel tölteni. Mi sem alkalmasabb hely erre, mint a szomszédos Ausztria, azon belül is Karintia, ahol élvezhetjük a mindentől elzárt, mesés helyen elhelyezkedő szálloda békéjét, de ha arra van igény, járhatunk egyet a környező településeken is.

 

 

Utazzunk családosan télen is Karintiába!

 

Ha megnézzük a karintiai Hotel OTP Birkenhof**** ajánlatait, láthatjuk, hogy mindenki választhat ízlésének és idejének megfelelően még télen is élményekkel teli és akciós kikapcsolódási lehetőséget. A szálloda weboldalán pedig számtalan programról kaphatunk részletes leírást egész évre vonatkozóan.

 

Sokszor probléma gyerekeseknek, hogy merre induljanak, ahol biztosan talál mindenki magának való elfoglaltságot. Télen még nehézkesebb a kimozdulás, a hideg idő miatt vannak, akik szívesebben maradnak otthon, mintsem belevágjanak egy hosszabb utazásba, ugyanakkor Karintia olyan varázslatos élményeket tartogat télen is, amelyeket kár lenne kihagyni.

 

Karintia egyben Ausztria leghíresebb síparadicsoma, így gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt garantált a síelés. Ha valaki netán nem ismeri még ezt a sportot, számukra akár magyar anyanyelvű oktatók is rendelkezésre állnak. Ugyanúgy sífelszerelés is bérelhető. Akik pedig a síelésen kívül mást is kipróbálnának, számukra kiépített szánkó- és korcsolyapályák látogathatók.

 

Külön oktatási program a kisebbeknek

 

A térség egy újfajta és különleges módon tanítja meg a kisebb korosztályt síelni, ez pedig a “Pingvin Bobo” klub. Bobo pingvinnél nemcsak egy, hanem számos pingvinnel találkozhatnak a gyerekek, valamint nyuszialagutak is övezik a klub gyakorlópályáit. Az oktatás teljes mértékben egyénre szabott, a szülők választhatnak, hogy mindössze néhány órás, félnapos vagy akár egyhetes oktatási turnust szeretnének a csöppség számára.

 

Akik többnapos oktatáson vesznek részt, ők versenyfutammal zárják a “tanfolyamukat”, ezt már a szülőknek is bemutatják, majd érmet, valamint bizonyítványt is kapnak a részvételükről. Amíg a tanfolyam zajlik, a nagyobbak és a szülők önfeledten síelhetnek, mert biztonságban tudhatják a síelni még nem tudó gyermeküket is.

 

Csábító síelős csomagajánlat

 

A téli ajánlatok között tipikusan a síelés szerelmeseit hívogatja a számukra összeállított ajánlatcsomag, amelyben a síelés mellett a wellness és a szórakozás is helyet kap. Ezt egy masszázsszolgáltatásokra feljogosító wellnessutalvány és egy bowlingutalvány jelzi. De aki a síelés mellett még más aktív kikapcsolódási opciókat keres, annak is számtalan lehetőség áll a rendelkezésére a squash-olástól kezdve a szaunázáson át a környéken való kirándulásokig. Nem beszélve a szálloda wellness-spa részlegéről, ahol kicsiket és nagyokat egyaránt külön medencék várnak. További információért forduljon a szálloda munkatársaihoz.

 

(Szponzorált tartalom)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló